Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vrh A

Tak a tady začíná naše poprvé! 10. listopadu 2009 jsme nakryli fenečku Bibi Floyd Nebrasca Edda pejskem Monte Cristo Bohemia Kevin. Ačkoliv jsme měli obavy jak jim to půjde, jelikož je Bibi menší a má první krytí, vše se podařilo za neuvěřitelně krátkou dobu. Jejich spojení trvalo cca dvacet minut.

Obrazek Obrazek

Bibi Floyd Nebrasca Edda                                 Monte Cristo Bohemia Kevin

Dvacátýosmý den po nakrytí jsme s Bibi byli na ultrazvuku a viděli jsme plody, pan doktor nám ukázal i jak každému bije srdíčko. Tak teď se můžeme jen a jen těšit.

7. ledna 2010, padesátýdevátý den březosti, začala Bibi být hodně nervózní a okolo poledne jsme zpozorovali první kontrakce. Jelikož to je náš první vrh, měli jsme na telefonu veterináře a domluvený asistovaný porod a jak se později ukázalo bylo to dobře. Ve tři hodiny jsme dorazili na veterinu, kde Bibi udělali ultrazvuk, na kterém bylo vidět, že obě štěňátka žijí. Po dalším vyšetření se zjistilo, že plod nesestupuje do porodních cest a tak se v pět hodin přistoupilo k císařskému řezu. Pan doktor byl velmi rychlý, netrvalo to ani půl hodiny a obě holčičky byly na světě, pak zašil maminku a mohli jsme vyrazit na cestu domů. 

S velkou radostí Vám představuji: 

AGLAIA Heart of Europe a AUDI Heart of Europe

 s porodní vahou 110g a 92g (z leva)

Obrazek

13. ledna 2010 nás bohužel opustila naše malinká Audinka, moc nás její ztráta bolí, ale v psím nebíčku jí je jistě dobře.

14. ledna 2010 Aglaie je již celý týden a moc pěkně papá a nabírá na váze, má krásných 184g.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Agišce je už čtrnáct dní a má 282g.

Máme otevřené očička.

Obrazek

Někdy to spíš vypadá, že máme malého tygříka. 

Obrazek

 Aglaia má takřka šest týdnů a váží 525g.

Obrazek

11. března 2010 Agiška má ve věku devíti týdnů 695g, zoubky 6/6, skuz nůžkový. Také má za sebou čipování a očkování, paní doktorce se moc líbila, jak je statečná a zvědavá.

Obrazek

Musíme se pochlubit, už máme obojek a chodíme na vodítku, docela nám to jde.

Dnes 20. března 2010 jsme konečně běhali po zahradě a moc se nám to líbilo.

Obrazek

 Naší Agišce jsou tři měsíce a váží 956g, fotky dodáme co nejdříve.

Obrazek  

Obrazek

 Vytvořili jsme Agi vlastní stránečku, kde budeme doplňovat další informace.