Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ch. JCh. Monte Cristo Bohemia Kevin

a

JCh. Clansy z Grandorfa

 

Obrazek

28.4.2009 - jsme jeli na návštěvu do CHS Kwisava, kde bylo domluvené krytí fenečky Clansy naším Monte Cristem. Měla to být návštěva za účelem sblížení obou psů a zkouška zda nemá Clansy ty "správné dny". Clansy se hned nastavovala, ale Monte pobíhal všude možně a značkoval všechna místa. Tak se zdálo, že pár dní ještě počkáme. Ale dali jsme na radu zkušenější chovatelky a zavřeli jsme je do výstavní klece, kterou jsme umístili v rohu obývacího pokoje, abychom na ně dobře viděli, ale stále neměli dostatek klidu a tak jsme se přemístili i s klecí do koupelny. Koupelna ač jindy vypadající jako velká byla rázem maličkatá a my seděli na kraji vany a potichu pozorovali, co se bude dít.

Naše čekání se vyplatilo a musím říct, že to byl úžasný zážitek vidět jak se Clansy nabízí, jak plácá Montyho packou po hlavě, jak ho okusuje, aby ho vyprovokovala a když Monty projevil zájem, dělala uraženou, "no jako správná ženská". Celé námluvy takto trvaly asi deset minut a pak se podařilo spojení, které vydrželo cca 25 minut.

1.5.2009 - dnes se opakovalo spojení Clansy a Monteho. Clansy neměla o Monteho zájem, zato Monte byl ten akční a nedal Clansy pokoj, dokud ji nenakryl. Poté co ji nakryl a byli cca půl minuty spojeni, Montemu se to tak líbilo, že v nakrývání ještě chvilku pokračoval. Spojeni byli krásných 30 minut.

Máme radost, že Monty své první krytí zvládl na jedničku a doufáme, že bude úspěšné a budeme se tak moci těšit z dalších štěňátek.

Přibližně po čtyřech týdnech byla Clansy na ultrazvuku a pan doktor potvrdil, že se můžeme těšit na štěňátka, termín porodu je 29.června.

Je 2. července 2009 a můžeme se radovat, narodila se dvě krásná zdravá štěňátka, holčička a kluk. Mají se čile k světu a pěkně rostou.

Obrazek

Štěňátka mají dva měsíce a čekají na nové páníčky.

Hit´s Mystic of Kwisava

Obrazek

Pár výstavních úspěchů Myšky:  

  • 8.11.2009 - MV Praha - třída dorstu VN2

     

Hit´s Harmony of Kwisava 

Obrazek

 Na další fotky se můžete podívat přímo v chovatelské stanici Kwisava.

Hit´s Mistic of Kwisava je v chovatelské stanici Sanata la Vida.