Jdi na obsah Jdi na menu
 


V pátek 10.9.2010 jsme se vydali na 900 km dlouhou cestu do Srbského městečka Smederevo, po nekonečně rovných dálnicích přes Slovensko a Maďarsko jsme se v sobotu ráno dobrali do cíle, přímo k areálu Smederevské tvrze.

Obrazek

Naším prvním dojmem, bylo nevysedat ani z auta, ale nakonec jsme se dohodli s pořadateli a ti nás pustili přímo k výstavním kruhům s autem a my byli klidnější.

Výstava byla zahájena o půl jedenácté a my šli do kruhu po dvanácté, posuzoval nás pan Oliver Šimon (SLO), který důkladně prohlédl každého pejska.

třída šampionů            MONTE CRISTO Bohemia Kevin - V1, CAC, BOB

třída dorostu               AGLAIA Heart of Europe - VN1

třída šampionů            BIBI FLOYD Nebrasca Edda - V1, CAC

V závěrečných soutěžích získal Monte Cristo BOG III.

 

Obrazek

 

Tímto splnili Monte i Bibi podmínky pro udělení Srbského šampiona!!!

Pár fotek najdete zde.

________________________________________________________________________________________

15. května 2010 se konala mezinárodní výstava v Bratislavě, jako vždy pěkně připravené výstavní kruhy i zázemí. Měli jsme sebou Bibi a Agi, Bibinka neměla svůj den, nechtěla chodit a tak jsme si odnesli VD, i když s hezkým posudkem. Agi měla poprvé konkureci a obdržela VN1, ačkoliv musím přiznat, že se jí taky moc nechtělo a ani pan rozhodčí Petr Řehánek se jí nelíbil. No doufejmě, že příště to bude lepší!

________________________________________________________________________________________

28. dubna 2010 jsme se vydali na výstavy do Černé Hory. Vyrazili jsme asi okolo deváté raní a na zastávku na Plitvických jezerách jsme dorazili na sedmou večerní, ubytovali jsme se v maličkém apartmánu u milých manželů Tudič. Ve čtvrtek ráno jsme si udělali výlet přímo na jezera s vyjížďkou lodičkou a vláčkem, samozřejmě naše děti jsme nemohli nevzít sebou. Statečně jsme všichni šlapali po dřevěných chodníčcích a užívali krásného počasí a krajiny.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Další den, tedy v pátek, jsme se vydali na druhou půlku cesty. Do městečka Sutomore v Černé Hoře, kde jsme se ubytovali v nádherném apartmánu, jsme dojeli okolo sedmé.

V sobotu ráno 1. května 2010 jsme dorazili do města Bar na mezinárodní výstavu CACIB Bar a CAC Bulgaria, výstavní kruhy byly rozmístěny mezi stromy okolo hotelu. Organizace výstavy a posléze všech výstav byla dosti špatná a chaotická, placení výstavních poplatků bylo asi tak na dvě až tři hodiny a na zapisování výsledků a šampionáty se čekalo i čtyři hodiny. Ačkoliv jsme to nečekali, tak jsme si veškeré fronty museli taktéž vystát, i ty na šampionáty.

CACIB Bar - Zoran Ćurčić (SRB)

Aglaia Heart of Europe - VN1

Bibi Floyd Nebrasca Edda - V1 CAC

Monte Cristo Bohemia Kevin - V1 CAC CACIB, tím Monte splnil podmínky pro udělení Interšampiona.

CAC Bulgaria - Radoslav Stojnov (BUL)

Aglaia Heart of Europe - VN1 BABY BOB

Bibi Floyd Nebrasca Edda - V1 CAC - Champion of Bulgaria

Monte Cristo Bohemia Kevin - V1 CAC - Champion of Bulgaria

V neděli ráno jsme zakotvili v městečku Petrovac, kde se konaly výstavy CAC Petrovac a CAC Makedonia. Výstava se pořádala na fotbalovém stadionu, kde bylo celkem dost teplo :-) a žádné stánky s občerstvením, ale přežili jsme.

CAC Petrovac - Vojislav Brajovič (MNE)

Aglaia Heart of Europe - VN1

Bibi Floyd Nebrasca Edda - V1 CAC - Champion of Montenegro

Monte Christo Bohemia Kevin - V1 CAC - Champion of Montenegro 

CAC Makedonia - Siniša Sančanin (SRB)

Aglaia Heart of Europe - VN1 BABY BOB

Bibi Floyd Nebrasca Edda - V2 Res. CAC - Champion of Makedonia

Monte Cristo Bohemia Kevin - V1 CAC - Champion of Makedonia

V pondělí dopoledne jsme si udělali oddych a odpoledne jsme se vydali do Národního parku na Skadarské jezero a vyjížďku lodičkou po něm.

Obrazek

Obrazek

A už je tu úterý 4. května 2010 a odjezd k domovu.

Fotogalerie zde.

___________________________________________________________________________________

V sobotu 14. dubna 2010 jsme se vydali na výstavu do německých Drážďan. Měli jsme přihlášeného Monte Crista, Bibi Floyd a Agiška jela na kukandu. Bohužel paní rozhodčí jsme se nelíbili a tak jsme si odvezli s oběma pejsky VD. Každá výstava je jiná i názor rozhodších a my ho musíme respektovat ač s ním ne úplně souhlasíme. Agiška si okoukla výstavu i výstavní kruh, tak uvidíme jak bude chodit na ostro.